Keuken & sanitair

Natuurstenen keukenbladen en sanitair in Oosterhout

Bij Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden uit Oosterhout kunt u terecht voor op maat gemaakte, natuurstenen keukenbladen, douche- en wasbakken en wastafelbladen. Bekijk hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze ruime showroom.

Duurzame keukenbladen

Wij leveren keukenbladen in alle afmetingen. U kunt zelf kiezen of u een blad neemt van 2, 3 of 4 centimeter dikte neemt, of een blad dat is opgedikt naar de door u gewenste dikte. De meest gebruikte materialen die voor keukenbladen worden gebruikt zijn graniet, composiet en hardsteen.

Uiteraard zijn er verschillende randafwerkingen mogelijk zoals een waterkering of de massieve look. U kunt kiezen voor een klassieke uitstraling of juist een moderne look.

Wat uw wens ook is, wij zorgen voor het perfecte keukenblad voor uw droomkeuken. Wij werken nauwkeurig tot 3 decimalen na de komma!

Sanitair van natuursteen

Natuursteen is perfect te gebruiken voor in uw badkamer. Het is goed te combineren met gebakken tegels en het oogt ook luxe wanneer u uw gehele badkamer voorziet van natuursteen. Bekijk hieronder enkele foto’s van de mogelijkheden.

Neem contact op met Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden voor meer informatie over onze natuurstenen producten voor uw badkamer. Bel 0162 – 43 12 65, stuur een e-mail naar natuur41@xs4all.nlĀ of vul het contactformulier op de homepage in.

Neem contact op

Meer weten over onze natuurstenen producten? Vul het contactformulier in.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.