Over ons

Uw specialist in natuursteen uit Oosterhout

Het team van Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden levert al vele jaren natuursteenproducten op maat. Van leisteen tot marmer en van graniet tot kwartsiet, maar ook voor composiet en keramiek bent u bij ons op het juiste adres.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt natuurstenen product? Bel 0162 – 43 12 65 of neem contact op via natuur41@xs4all.nl. Onze specialisten helpen u graag verder.

Uw expert in
natuursteenproducten

Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden is al bijna veertig jaar actief in de regio Noord-Brabant. A. van der Velden begon zijn carrière als vakkundig tegelzetter. Omdat de vraag naar natuursteen steeds meer toenam en omdat hij zelf een passie ontwikkelde voor natuurstenen producten startte hij in 1982 zijn eigen bedrijf, Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden in Oosterhout.

Sinds 2003 is van der Velden overgegaan op het zelf produceren van natuurstenen producten. Inmiddels is Natuursteenbedrijf van der Velden al meer dan vijftien jaar de specialist op het gebied van natuursteen. Welk product of type natuursteen u ook wenst, wij maken het voor u!

Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche en ons enthousiasme voor natuursteen kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Met onze specialistische apparatuur werken wij uw op maat gemaakte natuursteenproducten perfect af. Van marmeren tafels en aanrechtbladen tot gootstenen en open haarden: wij maken het voor u.

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees snel verder op de pagina Keuken & sanitair of neem een kijkje bij onze overige diensten. Daarnaast heten we u van harte welkom in onze showroom te Oosterhout.

Neem contact op

Meer weten over onze natuurstenen producten? Vul het contactformulier in.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.