Overige diensten

Natuursteen voor in en om het huis vanuit Oosterhout

Bij Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden kunt u ook terecht voor natuurstenen vloeren en wanden. Ook voor open haarden en buitenruimtes is natuursteen zeer geschikt. Natuursteen geeft een chique uitstraling aan iedere ruimte. Wij maken op maat gemaakte tafels, schouwen en meer.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden uit Oosterhout.

Vloer & wandtegels

In onze showroom vindt u verschillende soorten natuursteen die zowel voor de wand te gebruiken zijn als voor de vloer. Van leisteen tot marmer, van graniet tot kwartsiet.

Open haard en schouw

Zelf een schouw ontworpen? Wij maken uw droomschouw graag voor u. Ook een plateau voor een open haard maakt uw huiskamer nog mooier! Veel gebruikte materialen zijn kalksteen en marmer.

Neem contact op met Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden voor meer informatie over onze natuurstenen producten voor uw badkamer. Bel 0162 – 43 12 65, stuur een e-mail naar natuur41@xs4all.nlĀ of vul het contactformulier op de homepage in.

Natuurstenen tafels

Onder tuinproducten verstaan wij onder andere brievenbussen, zitbankjes, tuintafels, maar ook huisnummers en naamplaatjes.

Natuursteen
voor buiten

Wist u dat natuursteen ook voor uw buitenruimtes geschikt is? Speciaal hiervoor biedt Tegelzet- en natuursteenbedrijf van der Velden natuurstenen producten aan die resistent zijn tegen alle weersomstandigheden.

Neem contact op

Meer weten over onze natuurstenen producten? Vul het contactformulier in.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.